Omdat we zelf muzikant zijn, hebben we de nodige oefenruimtes van binnen gezien. Met wisselend succes: niet zelden moest worden gerepeteerd in de lucht van verschaald bier, tussen de resten van boterhammen en ander voedsel dat inmiddels een eigen leven was gaan leiden. Dat moest beter kunnen!

In 1983 zijn we dan ook begonnen met de verhuur van een betaalbare repetitieruimte. Een verhuizing in 2005 hebben we aangegrepen om het aantal ruimtes uit te breiden tot drie. De ruimtes zijn door onszelf ontwikkeld en gebouwd. Een luchtverversingssysteem voert continue frisse lucht aan, en ook met de akoestiek zit het wel goed.

In alle repetitieruimtes zijn een zanginstallatie met minimaal 8 kanalen, 3 microfoonstandaards en een 6-delige Pearl drumkit (zonder bekkens) aanwezig. In het verleden stonden er ook microfoons, maar omdat daar nogal onvoorzichtig mee werd omgesprongen en de dader altijd onvindbaar was, zijn we daarmee gestopt. Die moet je dus -samen met de bijbehorende xlr-xlr-kabels- zelf meenemen. Als je zelf geen microfoon(s) of bekkens hebt, laat het ons gerust weten, dan is er vast iets te regelen. Ook is er de mogelijkheid om bas- en gitaarversterkers te huren.

Als je een contract hebt, dan kun je voor het opbergen van je spullen gebruikmaken van de opbergruimte. Dat kost je niets extra.

Last but not least: er is gratis WiFi. Altijd handig om even snel een tekst op te zoeken of op Youtube te luisteren naar hoe dat ene couplet nu ook alweer in elkaar zat.

Voordelig repeteren

Natuurlijk kun je voor elke repetitie apart reserveren en afrekenen. Maar als je echt voordelig wilt repeteren, neem dan een contract. De grootste voordelen daarvan zijn dat je gratis opslagruimte krijgt, gegarandeerd op je eigen dagdeel kunt repeteren en dat je een korting krijgt die kan oplopen tot maar liefst 50%. Je krijgt altijd de mogelijkheid om eerst te ervaren hoe het bevalt, zonder dat je meteen aan een contract vastzit: je boekt dan 1 of 2 losse repetities. Besluit je daarna om een contract te nemen, dan worden de al betaalde losse repetities (maximaal 2) op de contractprijs in mindering gebracht.

Een huurcontract wordt aangegaan voor de periode van een kwartaal, 1 jaar of 3 jaar. De kosten zijn afhankelijk van het soort contract en het dagdeel waarop je speelt. Een nadeel van een contract is natuurlijk wel dat je eraan vastzit. Maar speel je in een band die niet elke week van bezetting wisselt, dan biedt een contract veel voordelen.

Repeteer je niet wekelijks, maar om de week? Ook dan kun je een contract afsluiten. Je krijgt dan wel iets minder korting, omdat het nu eenmaal lastiger is om voor de andere week een vaste band te vinden, maar je hebt wel de zekerheid van een contract en loopt dus niet het risico dat jouw dagdeel niet meer beschikbaar is.

We werken met bloktijden van 6 uur (5 uur voor losse repetities 's avonds). Kijk hier voor een overzicht van alle prijzen.

Als je op zoek bent naar een goede, betaalbare repetitieruimte, vul dan het contactformulier in en maak een afspraak om eens langs te komen. Of maak meteen een reservering. We zien je graag!